ALICE opening party: The Heliocentrics (UK) + Worldy DJs

Nørre Allé 7, København, 2200 Denmark 

Nørre Allé 7, København, 2200 Denmark 

Event Description

ALICE åbner dørene op med The Heliocentrics og deres genreudfordrende groove og kosmiske improvisationer, der favner alt fra free jazz til afrobeat. Det fabelagtige DJ-crew Worldy spiller plader før og efter koncerten, så festen er garanteret til åbningsaftenen.

⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛

Døre kl. 19 / Koncert kl. 20

Billet i forsalg: 170 kr. inkl. gebyr
Køb billet: http://burl.nu/naksgh
Lyt: https://youtu.be/ISHbL_ueHDc

Koncerten foregår på ALICE cph – Københavns nye kraftcenter for grænsesøgende musik, født gennem en fusion af Global og Jazzhouse. ALICE åbner februar 2018.

⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛

For det evigt nysgerrige ensemble, The Heliocentrics, er genrer fuldstændigt meningsløse. Siden deres debut har den London-baserede gruppe udforsket alverdens musiktraditioner fra jazz, hip-hop og psych til ethio-jazz og afrobeat. Deres uophørlige søgen efter nye udtryk har fået Pitchfork til at kalde The Heliocentrics for et tidsløst band, der er umuligt at kategorisere og hvis musikalske vej er i konstant forandring.

The Heliocentrics har tidligere spillet på Global i selskab med den nigerianske legende, Orlando Julius, og på Jazzhouse har de delt scene med Mulatu Astatke. Det er altså lidt af en stjernegruppe, der også kan skrive Madlib og DJ Shadow på deres musikalske portfolio, som ALICE har inviteret til at spille på åbningsaftenen.

I deres nye projekt deler de scene med med den slovenske sangerinde, Barbora Patkova. NPR kaldte meget rammende deres nye udgivelse, ‘A World of Masks’, for grænseløst kosmisk jam. Her får Sun Ras numre nye twist og lytteren tages med mod nye soniske universer.

Den grundlæggende impuls finder The Heliocentrics i improvisationen – allerhelst på en scene foran et publikum. Musikken følger ikke en typisk progression eller generiske strukturer, men er i frit spil. Det betyder også, at liveoplevelsen er mere end almindeligt vigtigt for The Heliocentrics, der har formet deres musik og identitet efter deres koncerter. ALICE er glad for at kunne åbne dørene op med et liveorkester fra den øverste skuffe.

Før og efter koncerten vender det eklektiske DJ-kollektiv Worldy plader. Worldy specialiserer sig i ikke-vestlig musik, og har flere gange sat Global i brand med deres forrygende samling af afrobeat, ethio-jazz og meget mere. Så kom og vær med til at fejre ALICEs åbning med dans og musik.

Who is it for?All ages – Family

HOW MUCH

Tickets : How to get tickets?

Phone:
Email:
At the door: If available. – call & check if available

WHEN & WHERE

Date & Time: Thursday, February 01, 2018 | 18:00 PM to Thursday, February 01, 2018 | 22:00 PM
Venue & Address : ALICE cph & Nørre Allé 7, København, 2200 Denmark 

Visited 161 times, 1 Visit today

Event Type : Regular event

About the Organizer :

Name : ALICE cph

Address : Nørre Allé 7, København, 2200 Denmark 

Logo :

Add a Review

You must be logged in to post a comment.

Date: 01-Feb-18 To 01-Feb-18

Timing: 7:00 pm - 11:00 pm

Category : Events

Nørre Allé 7, København, 2200 Denmark